perjantai 7. marraskuuta 2008

Hienoja uutisia!

No niin... Pahoittelut kaikille, että mistään aktiivitoiminnasta ei ole kuulunut pitkään aikaan yhtään mitään. Edistystä on kuitenkin tapahtunut ja minulla on muutamia hyviä uutisia teille, jeij!

Juuri päättymäisillään olevassa Hämeen keskiaikaseuran hallituksen sähköpostikokouksessa on päätetty, että meidän teatteriryhmämme saa jonkin verran taloudellista tukea (lähinnä vuokraa varten) seuralta ja tämän lisäksi minä lähden täyttelemään opintopiirituki-lappusia, että saadaan myös jatkossa varmasti pitää harjoituksia hyvässä salissa. Käytännössä nämä meinaavat sitä, että vuoden vaihteesta lähtien meillä olisi säännölliset harjoitukset/tapaamiset joka toinen viikko paikassa x, joka luultavasti on Vuoltsu. Ylimääräisiä harjoituksia varten saamme varmasti järjestettyä tilan jostain, joten nuo harjoitukset joka toinen viikko eivät ole mikään ehto vaan se, mistä lähdetään liikkeelle.

Ennen jouluakin voisimme tietenkin jotain touhuta keskenämme, mutta katsotaan vielä, mitä. Maskeja jossain vaiheessa, lukuharjoituksia ja commedian hahmoihin, historiaan ja tyyleihin tarkemmin syventymistä... ja elokuvia tietenkin.

Kuinka olisi, porukka, jos tapaisimme tässä lähiaikoina vaikka vähän epävirallisemminkin ja syventyisimme vähän paremmin niihin commedian hahmoihin ja puhuisimme hieman Saiturista? Saiturin ei tarvitse olla luettuna, mutta onhan se plussaa - lukekaa toki, jos ehditte ja jaksatte. Se on mainio näytelmä. Nyt minäkin voin tarjota meille paikan uudesta kämpästäni Kalevasta, jonne juuri viime viikonlopulla muutin. Mitä aikoihin tulee, ehdottaisin tätä tapaamista kahden viikon päähän jollekin sopivalle päivälle, sillä isommalla porukalla ei kannata sopia tapaamisia heti huomikseksi ja koska elän tässä aika kiireisiä aikoja. Heittäkää omia mielipiteitänne tämän viestin kommenttiraitoihin tai minun sähköpostiini.

Puhutaan myös niistä elokuvista... minä ainakin nimittäin haluaisin päästä pitämään leffailtaa teidän kanssa!

5 kommenttia:

Petri kirjoitti...

Jee! Mainioita uutisia.

Tehdään vaan kaikkea rakentavaa ja taiteellista. Mä oon enimmäkseen tekemättä mitään järkevää, joten koska tahansa...

Joanne kirjoitti...

Minullekkin käy tuo tapaaminen melkein milloin vain, arkena tai viikonloppuna. Olisi tosiaan hyvä tavata vielä ennen joulua ja tuon sitten ne elokuvatkin mukana. Meilläkin tuota voisi harkita, matka vain on pidempi tänne kuin teille...

Metta kirjoitti...

Meilläkin voi tavata, mutta matka on sitten pitkempi kuin monille muille. Voidaan myös leipoa pipareita jos halutaan :D.

Mulla ei ole vielä tietoa harjottelunaikasista päivistä ja kellonajoista, mutta ens maanantaina varmaan kuulen.

Taivaanääri kirjoitti...

Te vissiin järkkäätte tapaamisia viikolla? JOS sattuisi niin hyvin, että komeljanttari-treffit osuisi viikonloppuun, niin miekin pääsisin sitten mukaan. Vko 47 ja 48 vkonloput olis molemmat vielä vapaana... Junalla pääsee Treelle ja Hlinnaan aika samalla vaivalla, joten paikalla ei sillai ole väliä, kait.

Tai sit mun täytyy vaan tehdä semmoinen rundi joka paikkaan ja käydä esittelemässä itseni livenä jokaiselle erikseen... =D

Zombie kirjoitti...

Taitaa olla viikonlopputapaamiset vähän tiukassa... voisihan tuota ainakin minun puolestani katsoa, jos joskus järjestyisikin vastaavanlainen tapaaminen, mutta ennen joulua se taitaa olla vähän tiukassa. Saa nähdä.