tiistai 20. tammikuuta 2009

Hei kaikille!

Hei vaan!

Nanna kutsui minut mukaan tämänpäiväisen päiväkahvikeskustelun tuloksena. Tällähetkellä olen ehkä himpun verran enemmän kiinnostunut tuosta tanssipuolesta, mutta toki teatteria pitkään harrastaneena en pidä ollenkaan mahdottomana että vielä lavalle kiipeäisin. Impro-puoli on kyllä tosi pahasti ruosteessa, mutta eivätköhän ne kielenkannat siitä heltiä. Tunnetustihan olen ujo ja hiljainen =D Toden näköisesti mukanani kulkee useimmiten n. 7kg kylkiäinen, joka täyttää ensi viikolla 6kk ja on nimeltään Heta. Toivottavasti se ei ketään haittaa. En tiedä oletteko milloin näkemässä, mutta ehdottaisin että pian, ja voihan noita impro-harjoituksia tehdä oikeastaan missä vaan.... siis esim jonkun kotona. Eikä suunnittelukaan ole koskaan pahasta.

Riina

3 kommenttia:

Metta kirjoitti...

Tervetuloa tänne! Kiva kun! Halla Vaitelias on hyvä lisä porukkaan. :D

Zombie kirjoitti...

Mukavaa, kun päätit tulla messiin! :D Tervetulemista vaan ja totta kai Heta on tervetullut myös harjoituksiin.

Kohta alkaakin tämän porukan osalta tapahtua paljon asioita, kun saamme viimeinkin vakivuoron! Asiasta enemmän, kun oikeasti olemme saaneet sen vakivuoron (pitää hoitaa byrokratiat pois alta ensin...)

Alitsa kirjoitti...

Joo kuule eipä haittaa impropuolen ruosteisuus. Mä en oo tehnyt sitä ikinä!

Mitä teatteriharjoituksiin tulee, tein niitä puolisen vuotta nolona teininä musikaaliprojektissa, kunnes minut heitettiin (onneksi) bändin puolelle.

Se on jännää miten ihminen muuttuu iän myötä. Minä olisin tuolloin ihan selkeästi kuollut jos olisi joutunut teatterin lavalle. Nyt sinne olisi jopa pieni hinku. Ja omat nolailut eivät tunnu juuri missään.

TERVETULOA! Ja 7 kilon Nyytti kans!