perjantai 13. maaliskuuta 2009

Foorumi on pystytetty

Hei Humalasalolaiset!
Lähiaikoina on ollut paljon keskustelua keksiaikaseuran "nykyaikaistamisesta" ja viestintäkeinojen parantamisesta. Olemme jo luonneetkin nämä blogit, mikä on ollut hyvä juttu. Nyt on kuitenkin muutaman ahkeran ihmisen aloitteesta ja toimesta saatu aikaiseksi Hämeen keskiaikaharrastajien oma foorumi!

Se on yhteinen keskustelu ja tiedonvaihto alue kaikille. Voisimmekos mekin siirtyä sinne? Olisi helpompi seurata kaikkia harrastuspiirejä samasta paikasta. Käykää rekisteröitymässä käyttäjiksi ja ryhdytään täyttämään foorumia. Ei ole vaikeaa ja ollaan vihdoinkin kaikki samassa paikassa.

Foorumilla on kyllä enemmänkin tavaraa kuin ensi silmäyksellä näkyy. Painotan  kirjautukaa!! Ilman sitä näkee vain tervetuloa osion.

Homma on vielä vähän alkumetreillä ja parannettavaa on, mutta laittakaa kommenttia niin parannetaan.


Myös nettisivujen uusimisesta on käyty keskustelua, jota voi jatkaa foorumilla.

6 kommenttia:

Zombie kirjoitti...

Vaaauu... Aika komia foorumi. Joskin linkki ei toimi, mutta osoite on tämä: www.humalasalo.org/keskustelu Käykää katsomassa. :)

Sanoisin, että koska tuolla ei vielä ole oikeastaan mitään (ja minä en nyt oikein hahmota sitä), ei siirrytä vielä tuolle foorumille. Tutustutaan ensin ja katsotaan sitten, kuinka tehdään. Nimim. juuri saanut paukutettua tämän blogin olemassaolon yleiseen tietoisuuteen.

Joanne kirjoitti...

Korjasin linkin. Nyt löytyy.
Ja siis kyllä siellä on enemmän tavaraa oikein selkeästi. Ensin vain täytyy kirjautua, mutta se ei ole vaikeaa. Tarvitsee vain keksiä nimimerkki ja salasana. Aika moni käyttää keskiaikanimeä. Ainakin minä, Ósk ja Ailleth.

Alitsa kirjoitti...

Elikkäkös tätä blogiako ei enää käytetä? Varmistan vain...

Saakos tämän mitenkä pois elikkäs lakkautettua, jos kaikki tiedonvaihto siirtyy sinne, niinkuin kätevää on?

Zombie kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Zombie kirjoitti...

Oooo, nyt mun hetkellinen zombiuteni hellitti ja tajusin tuon foorumin. Eli kyllä, siirrytään sinne. Se on aika komia paikka.

Blogin olisi syytä jäädä kuitenkin toistaiseksi henkiin, kun tänne on kertynyt niin paljon tietoa ja että kaikki varmasti siirtyvät foorumille. Eli foorumilta löytyy uusimmat höpötykset ja täältä nämä vanhat jorinat, jotka tänne on jo ehtinyt kertyä.

Joanne kirjoitti...

Voisiko vanhat keskustelut kopioida ja siirtää foorumille? Helpompi tavallaan jatkaa sinne sitten.