tiistai 24. maaliskuuta 2009

Muutto!

Heipä hei, hyvää iltaa. *alkaa laulaa Nalle Luppakorvan tunnaria*

Siis... Kuten suurin osa varmasti onkin jo kuullut ja todennut, Pyhän Vituksen komeljanttarit muuttavat Humalasalon uudelle, omalle foorumille. Foorumi löytyy alla olevasta topikista hienosta linkistä. Minä en sellaisia osaa tehdä. Tämä blogi jatkaa zombin kaltaista elämäänsä toimien lähinnä meidän porukan "arkistona". Toisin sanoen, tämä blogi ei katoa minnekään, mutta eipä tänne mitään tämän jälkeen taida enää ilmaantuakaan.

Foorumi on tosiaan perustettu sitä varten, että saataisiin hienon keskiaikaseuramme moninaiset harrastuspiirit "yhteen paikkaan" - näin ei tarvitse ihmetellä ja etsiä, että mistäs kummasta ne rottinkitreenit nyt löytyi tai lauluharkat... tai teatteri. ^^

Huomatkaa toki, että ette näe kovinkaan paljon sivujen sisällöstä, ellette kirjaudu (helppoa). Foorumille kirjautuneelle aukeaa huikean suuri maailma edessään... tosin aika tyhjä sellainen vielä, sillä uutena foorumi sitä tavaraa ei ole vielä ehtinyt kertyä. Mutta sinne vain kirjoittelemaan. Perustellut uudet aiheet (keskiaikaan, muuten vain aiheeseen liittyvät) ovat erittäin tervetulleita!

Että sinne vaan... Greta kuittaa ja kiittää. :)

Ei kommentteja: