keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Pim!! Unnakin on komeljanttari

Huh, miäkin oon sitten täällä. (jänskättää)

Nyt kun pitäisi jonkinlaista esittelyä itsestään kirjoittaa, en tiedä laisinkaan mitä sanoa. Yritetään kuiteskin. Keskisuomalainen varsin uudehko keskiaikaharrastaja. Keskiaikaseurassa kuljen nimellä Kaukameeli, blogistaniassa kouhkaan menemään Unnana. Täälläpäin Suomea ei tunnu oikein harrastajatovereita löytyvän, joten innolla olen änkeämässä teitin kelkkaan. Lukupiiri ja esityksen harjoittaminen tietysti vaatisi läsnäoloa, enkä ole aivan varma miten maantieteellisen etäisyyden ongelma ratkeaisi. Mutta kattellaan. Ainahan voin olla esityksissä vaikka roudari. =D

Nuorempana olin hyvinkin kiinnostunut näyttelemisestä ja runonlausunnasta ja sen sellaisesta. Sitten iski aikuusikä ja kaikki tuommoinen luova toiminta on jäänyt pahasti taka-alalle. Nyt näyttää olevan aika kaivaa vanhat ambitiot ja haaveet esille ja ryhtyä jälleen toteuttamaan itseään. =D Moliere on tuttu mutta en ole asiaa commedia dell'arten kannalta koskaan ajatellut. Täytyy käydä kirjastossa ja syventyä tekstiin. Minäkin haaveilen jostakin kokonaisvaltaisesta, siitä että seurue tosiaan tekisi kaikkea; soittaisi, taituroisi, tarinoisi, näyttelisi, laulaisi, ilveilisi... Unelmajuttu olis esitys jonka voisi esittää missä vain ja milloin vain.

Ai niin, Dario Fon Mysteerio Buffoa rakastan yli kaiken.

1 kommentti:

Metta kirjoitti...

Moi ja tervetuloa mukaan! Ei välimatka ole niinkään ongelma jos tosiaan tehdään riittävän improvisoitu näytös :D. Ja voitaishan me pitää vaikka intensiiviharjotuksia viikonloppuisin, jos oot joskus tännepäin tulossa.

Jos satut vielä olemaan soitto- ja/tai laulutaitoinen, niin loistavaa!