perjantai 27. helmikuuta 2009

Mennyt tiistai 24.2.

Tiistai oli ja meni. Saatiin aikaiseksi hyvät treenit yhdeksän ihmisen voimin - olimme eläviä patsaita ja koneita, löysimme tavaroille uusia merkityksiä ja päästiinpä sitä esittämään kohtaustakin Virtasen potkuista x4. Paljon tuli suunniteltuakin asioita...

Mutta ensin eräs TÄRKEÄ aikataulullinen seikka: 10.3. EI ole teatteria vaan tanssia - tuon viikon teatterikerta pidetään 17.3. joka normaalisti olisi tanssikerta. ELI seuraavat 2 tiistaita (3. ja 10.3.) ovat pyhitettyjä tanssille, jonka jälkeen pidetään 2 teatteriharkat peräkkäin (17. ja 24.3).

17.3. ei ole myöskään tavallinen treenikerta. Talvi-illassa virinneen kiinnostuksen tähden ja pienen ryhdistäytymisen tarpeessa tuolloin pidetään järjestäytymiskokous, josta aiemmin ehdinkin jo mainita. Tässä järjestäytymiskokouksessa esittelemme harrastustamme, puhumme Investituuran keikasta ja seuraavasta proggiksesta ja pidämme myös visuaalisen puolen suunnittelukokouksen. Tuolloin pyritään kartoittamaan myös, kuka haluaa tehdä mitä tässä seuraavassa proggiksessa. Joten BE THERE or be square.

Se seuraava proggishan ei nyt olekaan se Saituri. Saituri pistetään hetkeksi jäihin ja sen sijaan kaivakaamme Kalevalat (lasten versio on hyvä :) esiin ja aloittakaamme... Investituuran teema on nimittäin muinaissuomalaisuus ja mikäpä sopisi sinne paremmin näyteltäväksi kuin jokin tarina Kalevalasta? Laitan tästä oman tekstin, että on hieman helpompi seurata tätä blogia.

Maskien tekotapa on päätetty ja sitä kokeillaan. Mikäli se toimii, menemme sillä ja pääsemme viimein tekemään itsellemme hienot naamiot. Tästä puhutaan vielä, kun selviää, toimiiko päätetty tekotapa (siihen liittyy muovailuvaha ja sanomalehtimössö tai kipsinauha).

Suunnittelimme vielä teatteriretkeäkin... Pitäähän sitä tällaisen porukan mennä katsomaan yhdessä teatteria siinä missä katsotaan yhdessä elokuviakin! Eniten kannatusta sai Tampereen Teatterilla pyörivä Hullu kuningas. On kuulemma hyvä ja katsomisen arvoinen (lisäksi aika periodia). Mutta tämä on vain ehdotus ja kartoitetaan nyt muidenkin teattereiden esityksiä. Tästäkin tulee oma juttunsa, jossa voidaan käydä paremmin siihen liittyvää keskustelua. Tarkkailkaa uusinta Aplodi-lehteä ja teattereiden mainoksia ja kertokaa suosikkinne.

No niin. Ette kai jo kuolleet tähän tulvaan? Unohdin kuitenkin jotain... ;D

Ei kommentteja: