maanantai 13. lokakuuta 2008

Täällä olen!

Minäkin sitten ilmaannuin kertomaan omia näkemyksiäni juuri perustetusta komeljanttariporukasta. En ole ihan varma, voimmeko keskiaikaharrastajajoukon ulkopuolella esiintyä tuolla nimellä, mutta SCA:n piirissä se on aika kesy verrattuna vaikkapa Pyhän Homobonuksen kiltaan :D Ajattelin muuten perustaa Pyhän Vituksen tanssijoiden ja näyttelijöiden killan Aarnimetsän tasolla, niin saadaan sinnekinpäin jalkaa oven väliin. Ehkä jo Pyhän Homobonuksen pidoissa pääsemme kutsumaan ensimmäiset jäsenet :).

Joo. Minusta olisi mukavaa, jos jokainen vielä vähän kertoisi, että mitä osaa tähän blogiinkin, niin voidaan alkaa vähän miettiä kuka tekisi mitä. Ja heti kun Greta/Maria kirjautuu tänne, niin se lähdekirjaluettelo kuuluisi tänne myös, että myöhemmin mukaan tulevat pääsevät hyvään vauhtiin.

Eli aloitan. Olen Itäpuron Päivi, elikkäs Alitsa Ainovainen. Olen kiinnostunut näyttelemisestä, mutta en ole sitä koskaan tehnyt, mutta en ole tippaakaan ujo ja en ota itseni nolaamista mitenkään vakavasti. Osaan tanssia renenssanssitansseja, soittaa pasuunaa, nokkahuiluja ja suutani elikkäs laulaa. Unelmani Commedia-ryhmän suhteen on, että voisimme tehdä tätä kaikkea eli olla todella monitaitoinen esiintyvä seurue. Mutta hiljaa hyvä tulee...Mitä minä myös osaan ihan hyvin on buukata meille keikkoja sitten kun se aika tulee. Semmoinen kiinnostaa minua myös.

5 kommenttia:

Metta kirjoitti...

Tervetuloa!

Toivottavasti saadaan kilta. Etenkin just tän porukan ulkopuolella on komeeta sanoa, että kuuluu Pyhän Vituksen kiltaan ("ootteko te ihan hulluja siellä keskiaikaseurassa?!") :)

Laitatko vielä tunnisteet tohon tekstiin, niin löytyy sitten myöhemminkin ilman turhaa ettimistä?

Alitsa kirjoitti...

Miten lisätään tunnisteita?

Metta kirjoitti...

Juu, tosiaan, tunnisteita saa tekstiä kirjoittaessaan siitä tekstikentän alalaidalta, siinä lukee että tunnisteet. Siihen voi ihan suoraan kirjoittaa mitä tahtoo ("Alitsa, esittely") tai sitten kattoa mitä muita tunnisteita jo on ja valita niistä. Jälkikäteen pitää mennä kohtaan muokkaa tekstejä ja valita sieltä omansa. Sitten ihan samalla lailla eteenpäin.

Hassu kuva :).

Alitsa kirjoitti...

Mää en löydä mistään "muokkaa tekstiä"-osiota. :( Katotaan tätä Metta joskus sun kanssa kahestaan, niin mää opin myös blogeilemaan.

Metta kirjoitti...

Joo kuule, ei mitään hätää. Eipä se nyt niin tärkeää olekaan, mutta toki näytän kun vaan osutaan samaan paikkaan joskus taas :).